Public Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbase [zwart]

Multibrackets  MB732753

Beschrijving

Snel overzicht

Multibrackets M Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbase - Stand voor LCD / plasma paneel - aluminium - zwart - schermgrootte: 70-110 inch - montage-interface: tot 1200 x 600 mm - wielstaand

Onze Dual Pillar Wheelbase-stands zorgen ervoor dat uw informatie overal opvalt, waar deze ook wordt gebruikt. De geheel nieuwe Multibrackets 210 Dual Pillar Wheelbase-standaard is een unieke oplossing voor het publiek, zowel zittend als staand. Met een max. Gewicht van 125 kg kan hij schermen tot 110 inch bevatten. Als u op zoek bent naar een goed uitziende en goed ontworpen vloerstandaard die uw grote LED's of LCD's kan gebruiken, is de M Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbase een sterke kanshebber voor de Bij het ontwerpen van deze serie vloerstandaards hebben we de nadruk gelegd op alle functies die u nu of in de toekomst nodig heeft, waardoor het perfect is voor bijna elke toepassing. Aantrekkelijk Scandinavisch design, aanpassing van de displayhoogte en een snelle montage terwijl een geribbelde, maar aantrekkelijke structuur die in elk interieur past. De sterke en solide basisplaat zorgt voor een hoge veiligheid. Schermen tot 110 inch of 125 kg vasthouden, zijn capaciteit is ongeëvenaard. Het grote scherm kan zowel staand als liggend worden gemonteerd. Dit maakt de M Public Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbase geschikt voor elke gelegenheid.

Groot scherm - Perfecte match
Met een hoogte van 210 centimeter is het een perfecte match voor dat grote scherm in boardrooms, trainingsruimten, lobby's, klaslokalen, auditoria of tentoonstellingshallen. Met een ingebouwde 220V Power rail is het eenvoudig om het scherm en andere accessoires aan te sluiten zonder een zooitje te creëren. Multibrackets biedt ook een reeks accessoires die functionaliteit bieden om aan uw vereisten te voldoen. Verschillende planken, CPU-houders, kabelhaken, camerahouders en brochurehouders zijn slechts enkele van de accessoires waarmee u de M Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbase kunt uitrusten.

Aluminium constructie - gebouwd om lang mee te gaan
Lichtgewicht met slechts een derde van de dichtheid van staal maar met een hoge sterkte die direct vergelijkbaar is met staal. Een aluminium extrusie is waarschijnlijk het beste materiaal om een ??vloer op pilaarbasis uit te laten springen. Aluminium heeft ook een uitzonderlijke weerstand tegen corrosie.

Ontworpen om een ??langdurige indruk te maken
Design van ons wordt vaak omschreven als redelijk minimalistisch, met strakke simpele lijnen. Zeer functioneel, de stijl is effectief zonder dat er zware elementen nodig zijn; alleen wat nodig is, wordt gebruikt. Onze M Public Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbase is ontworpen vanuit die filosofie, als voorbeeld ziet u weinig of geen overmatige kabels rond de vloerstandaard. De pilaren hebben ingebouwd kabelbeheer, waardoor eventuele audio- of datakabels in de pilaar zelf verdwijnen. De meegeleverde stalen vloerbasis heeft een brede voetafdruk waardoor het apparaat stabiel op de grond blijft, maar dun genoeg om niet scherp te stellen.

Met zijn hoogwaardige en installatievriendelijke ontwerp zal deze vloerstandaard nooit misstaan. Het is snel te installeren op elke plaats of gelegenheid wanneer dat nodig is. Onze M Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbasei is perfect voor verhuurdoeleinden of elke andere gelegenheid waar snelle montage / demontage vereist is. Zoals met al onze Public Display-stands zijn gebouwd om meer stabiliteit te creëren en een groot gewicht te dragen.

Highlights:

  • Lichtgewicht - Heavy Duty - Aluminium constructie

  • 210 centimeter stabiele Dual Pillar Wheelbase-oplossing

  • In hoogte verstelbare flat panel

  • Perfecte hoogte voor zittend en staand publiek

  • Geïntegreerd kabelbeheer

  • Staand of liggend compatibel
Merk Multibrackets
Artikelnummer MB732753
EAN 7350073732753
Kleur Zwart
Materiaal Staal
Verpakking Doos
PDF Handleiding Download PDF
Productgroep 20-05-010

Public Display Stand 210 Dual Pillar Wheelbase [zwart]

More Views

Heeft u een vraag over dit product?

  • Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 en vrijdag van 8:30 tot 16:30 via 0252 - 345445

* Verplichte velden