Soundbarhouder voor Sonos ARC voor Cavus vloerstandaard

Cavus  CAV-TSB-ARC

Beschrijving

Snel overzicht

Beste kijk- en luisterervaring
Het voordeel van deze Sonos Arc adapter is dat hij wordt gemonteerd aan het vloerstatief. Hierdoor is het mogelijk zelf de luisterhoek van de Sonos Arc te bepalen. De adapter heeft een verstelbare draaihoek, zodat de Arc individueel van de televisie kan worden gedraaid. Dit betekent dat in elke hoek van de kamer de beste kijk- én luisterervaring kan worden gecreëerd.

Adapter is weggewerkt achter de Sonos Arc
De Sonos Arc heeft een stijlvol en herkenbaar uiterlijk. Tijdens het ontwerpen van de adapter voor het vloerstatief is rekening gehouden met deze uitstraling, zodat naast de beste kijk- en luisterervaring ook het design matcht met de Sonos Arc. Om deze reden is de adapter beschikbaar in het zwart, zodat hij perfect overeenkomt met het ontwerp van de vloerstandaarden zoals de Cavus Triangle, het RVS vloerstatief of het Cavus vloerstatief in zwart staal. De Sonos Arc adapter past op iedere 60 mm kolom van Cavus.

Makkelijke installatie
Deze adapter is zo gemaakt dat het mogelijk is hem snel en makkelijk te installeren. Er wordt bij de installatie geen gebruik gemaakt van de Vesa van de televisie. Daarnaast worden alle benodigde montagematerialen meegeleverd, zodat er snel kan worden genoten van het geluid van de Sonos Arc.

  • Speciaal ontworpen voor de Sonos Arc
  • TV en Arc individueel draaibaar
  • Vormt een geheel met de Sonos Arc
  • Beschikbaar in het zwart
  • Past op alle 60 mm Cavus kolommen
  • Alle benodigde montagematerialen worden meegeleverd
Merk Cavus
Artikelnummer CAV-TSB-ARC
EAN 8713222018693
PDF Productsheet Download PDF
Productgroep 20-06-050

Soundbarhouder voor Sonos ARC voor Cavus vloerstandaard

More Views

Heeft u een vraag over dit product?

  • Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 en vrijdag van 8:30 tot 16:30 via 0252 - 345445

* Verplichte velden